|
|
Використовується для фільтрування: соняшникової та соєвої олії, цукрових сиропів, крохмалопатоки, пива, виноматеріалів, фруктових соків, стічної та питної води, молокопродуктів, технічних масел, нафтопродуктів, антибіотиків та ін.
ВОЛОДІЄ ВІДБІЛЮВАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
ФІЛЬТРУВАЛЬНИЙ ПОРОШОК АБО ФІЛЬТРОПЕРЛІТ - це матеріал, який отримують унаслідок тонкого помолу спученого перліту дрібної фракції. Відповідно до ДСТУ 3665-97 (ГОСТ 30566-98), фракційний склад фільтроперліту - від 0,016 до 0,14 мм. Ефективність матеріалу пояснюється тим, що шар фільтроперліту утворює систему сполучених мікроканалів, під час проходження яких, дрібнодисперсні частинки затримуються, а освітлена рідина вільно прохо- дить через фільтр.
Щільність: до 115 кг / м³
Середній розмір часток: мм